Michel Dijkers

Webcreaties met Passie en Expertise

Als ervaren docent deel ik mijn kennis en vaardigheden met anderen. Bij het bekende KPIJ cursusproject in IJsselstein geef ik cursussen die verder gaan dan de standaard leservaring. Mijn focus ligt op individueel leren, waarbij ik zelfs cursussen voor twee personen aanbied, mocht dat de voorkeur hebben. Deze cursussen vinden plaats in een gastvrije omgeving, namelijk bij mij thuis in IJsselstein.

De cursussen zijn ontworpen in blokken van twee uur, zodat er voldoende tijd is om diep in te gaan op de stof en tegelijkertijd ruimte biedt om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Ik begrijp dat leren niet alleen gaat om theoretische kennis, maar ook om de toepassing ervan in de echte wereld.

Samen met mijn zus beheer ik met enthousiasme de Woocommerce-winkel “Outsidetheboxstyles.com“, een online platform dat niet alleen producten verkoopt, maar ook een unieke ervaring biedt aan elke bezoeker.

Naast ons eigen e-commerce avontuur, werk ik samen met mijn zwager aan het onderhoud van twee andere boeiende websites. Een voor een charmant restaurant en de andere voor de verhuur van een sfeervol chalet. Het is mijn passie om deze online bestemmingen niet alleen visueel aantrekkelijk te maken, maar ook te zorgen voor een naadloze gebruikerservaring.

Mijn betrokkenheid bij webontwikkeling reikt verder dan commerciƫle projecten. Ik heb het genoegen gehad om diverse websites te creƫren voor sportverenigingen, waardoor ik mijn liefde voor zowel technologie als gemeenschap kan combineren.

Kortom, of je nu op zoek bent naar een unieke online winkelervaring, professioneel website-onderhoud voor je restaurant of chalet, een op maat gemaakte site voor je sportvereniging, of wilt leren over webontwikkeling, ik sta klaar om mijn passie en expertise met jou te delen. Samen maken we het web nog boeiender en toegankelijker!